GRATIS BEZORGING BINNEN NEDERLAND VANAF €20,-

Refund policy

Ruilen en retourneren? (herroepingsrecht)

Bij Linada geldt: niet goed, geld terug*. Binnen 14 dagen kun je jouw bestelling, of een deel hiervan, ruilen of retourneren. Als het product weer bij ons binnen is krijg je het bedrag plus de verzendkosten (indien van toepassing) weer terug, meestal binnen een week, maar uiterlijk binnen 14 dagen. Nadat we je annulering hebben ontvangen, heb je nog eens 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen via de post. De enige voorwaarde die wij stellen is dat de artikelen ongebruikt zijn, in onberispelijke staat zijn en voorzien zijn van de originele labels of verpakking. Bij een garantiegeval, beschadiging of defect vergoeden wij altijd de verzendkosten voor de retourzending.

*Let op! Indien je wilt retourneren/ruilen omdat het product niet bevalt of omdat je een andere kleur wenst, dan betaal je de retourkosten zelf. Linada gaat over een betere toekomst creëren voor onze planeet, onnodig transport past hier niet in, we vragen hiervoor je begrip. Verbruiksartikelen die geopend/geprobeerd zijn (zoals shampoo, douchecremes, conditioner, wasmiddel, schoonmaakproducten etc.), gepersonaliseerde producten, verzegelde producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen niet retourneerd worden.

Wanneer worden mijn retourkosten vergoed?

Wél retourkosten vergoed: Linada vergoedt de retourkosten voor een product / pakket in het geval van: garantie, defect, verkeerd verzonden product, beschadigd aangekomen. Zend ons een e-mail als dit het geval is.

Géén retourkosten vergoed: Als het product je niet bevalt, je een verkeerde maat besteld hebt of omdat de kleur niet bevalt. Of in het ergste geval je gewoon meerdere artikelen besteld om zo later te beslissen welke je eigenlijk wilt.


Hoe meld ik een klacht of vraag ik service aan? Een klacht nemen we altijd serieus en melden kan op de volgende manieren:
Per e-mail naar service@linada.nl: Schrijf ons je naam en adresgegevens, het ordernummer en geef duidelijk aan waarover het gaat.
Jouw vraag wordt doorgaans binnen twee werkdagen beantwoord.